вторник, 20 июня 2017 г.

«Обирай здоровий спосіб життя».
Україна стоїть сьогодні перед рядом проблем у всіх сферах життя, але найбільш актуальними є проблеми пов’язані з охороною здоров’я та збереженням людського життя. На жаль ми відзначаємо сьогодні зменшення кількості населення України.

Основними причинами високої смертності населення в Україні є неінфекційні захворювання – серцево-судинні, судинно-мозкові захворювання, онкологія, а також травматизм.
Глибоківська сільська бібліотека долучилася до проведення Дня здоров’я, який 7-го квітня 2017 року відбувся у бібліотеці.
Завідувачка провела бесіду «Обирай здоровий спосіб життя».
«Так само, як існують вічні філософські теми, існують і  вічні соціальні теми, аспекти життя суспільства, які продовжують обговорюватись і привертати загальну увагу незалежно від країни, політичної ситуації, етапу розвитку суспільства. Однією з таких вічних соціальних тем є тема здорового способу життя, боротьби з шкідливими звичками.
Визначним показником достатку кожної країни є здоров'я молодого покоління.  Сучасна молодь вкрай неграмотна в питанні здорового способу життя. Наркоманія, паління, вживання алкоголю, токсикоманія – часто це вбачається кращим дозвіллям серед певної частини юнаків і дівчат.»


Комментариев нет:

Отправить комментарий